Raza de speranta

"Sa faci intotdeauna numai ce este bine si Dumnezeu te va ajuta" de Felicia Mircea

Sanatate


Trenul Vietii-download

Virusul gripei porcine
1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

2 nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent

3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare)

4 conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară

Cât de gravă este gripa porcină?
1 simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate

2 gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”)

3 boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării

4 în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A

deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
provoacă cancer şi alte boli grave:
1 mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

2 sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

3 nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

Deoarece conţine:

4 adjuvanţi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii şi şoc anafilactic

5 adjuvanţi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi squalena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Organizaţia Mondială a Sanătăţii introduce dictatura medicală!
O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebări fără răspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului?

• De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
1 Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
2 Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
3 Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
4 „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
5 În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
MOD DE PREPARARE:
Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile. In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament (picaturile se pot lua cu putin lapte sau apa inainte de a incepe sa mancam), dupa cum urmeaza:
NUMAR DE PICATURI
ZIUA MIC-DEJUN PRANZ CINA
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 16 17 18
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11 15 25 25
12 25 25 25

Se va continua cu cate 25 de picaturi, de 3 ori pe zi, pana la terminarea intregii cantitati.
TERAPIA NU SE POATE REPETA DECAT ODATA LA 5 ANI !!!

Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grasimi si pietre, imbunatateste metabolismul si astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Regleaza greutatea corpului, topeste cheagurile de sange, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mancare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul.
Vindeca gastritele, ulcerele de stomac si hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta. Are efect benefic asupra intregului organism.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

*O jurnalistă pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru bioterorism şi tentativă de genocid

Gripa porcină este o pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina o parte din populaţie printr-un vaccin obligatoriu(de Emilia Kareva)

O jurnalistă austriacă de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare către FBI împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii(OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Ea solicită interzicerea măsurilor de vaccinare forţată în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinării, precum SUA sau Franţa. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. În afara acuzaţiilor ce sunt acum investigate împotriva celor două companii farmaceutice, ea a mai depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinată unui laborator de cercetare – declanşată într-un tren Intercity în Elveţia. Cea mai mare îngrijorare a lui Jane Burgermeister este că „în ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunţat oficial că vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piaţă din luna iulie a acestui an.

La scurt timp după ce a făcut publice acuzaţiile sale, aceasta a fost concediată. „Cred că această decizie a fost legată de depunerea plângerii pentru bioterorism faţă de oamenii din Statele Unite şi din întreaga lume. Pentru că am dreptul ca cetăţean să raportez o infracţiune în cazul în care există dovezi credibile, intenţionez să deschid un proces împotriva revistei Pennwell” explică ea. „Am mai auzit şi despre alţi jurnalişti, care, ca şi mine, au fost concediaţi sau hărţuiţi, pentru că au scris pe această temă”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune că duce lipsă de cititori, pentru că blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadă.

Primul sindicat criminal la nivel global

În documentul numit „Probe pentru bioterorism” depus la FBI, Burgermeister indică un sindicat corporatist criminal la nivel internaţional şi oferă detalii amănunţite cu privire la încercarea sa de a duce la capăt planul său de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripă şi prin instituirea unui program de vaccinare forţată. În acest raport afirmă: „Există dovezi că organizaţii precum OMS şi ONU şi companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter şi Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bază, care se ocupă de coordonarea strategică şi care a finanţat dezvoltarea, producţia şi eliberarea de viruşi artificiali, pentru a justifica vaccinările în masă cu o substanţă ce reprezintă o armă biologică, pentru a decima populaţia Statelor Unite şi a controla bunurile şi resursele din America de Nord.”

Jane Burgermeister spune că cei care conduc lumea din umbră (francmasonii) , îşi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterală şi reuniunile Bilderberg. „Pot fi identificaţi ca şi Illuminati, un grup asemănător familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o ţară sau un teritoriu intitulat „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mică măsură) care angajează organizaţii internaţionale, cum ar fi ONU şi OMS în interes propriu.

În procesul ei, curajoasa jurnalistă susţine că pandemia de gripă a fost fabricată şi „este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care şi-a construit un număr mare de lagăre de concentrare FEMA (Agenţia Federală de Administrare a Urgenţelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare şi gropi comune, în state precum Indiana şi New York, pentru a băga oamenii în carantină şi a se scăpa de cadavrele celor ucişi prin atacuri cu arme biologice.”

Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars şi Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagărele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA şi vaccinările împotriva gripei porcine, precum şi planurile pentru gropi comune în vecinătatea oraşului Chicago şi în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locaţiile gropilor comune din Arizona şi Texas .

Program camuflat pentru arme biologice

Dosarul „Probe pentru bioterorism” conţine dovezi pentru acuzaţiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentă: Barak Obama, preşedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii şi sănătate publică al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internă al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria.. Aceştia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare.. OMS, Uniunea Europeană, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor şi alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producătoare de vaccinuri şi Departamentul pentru servicii şi sănătate publică al SUA au interacţionat între ele pentru a dezvolta şi distribui arme biologice şi au obţinut fonduri prin sistemul bancar şi prin mecanismul comerţului global de narcotice.
Jane Burgermeister îi acuză pe aceştia că au complotat la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au conceput şi apoi eliberat agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane

Acuzaţiile lui Jane Burgermeister includ dovezi că Baxter AG, subsidiara austriacă a Baxter Internaţional, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna lui 2008 în 16 laboratoare din 4 ţări. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli şi esenţiali paşi pentru a păstra în siguranţă 72 kg dintr-un patogen clasificat ca şi armă biologică, la distanţă de toate celelalte substanţe, permiţându-i să se amestece cu virusul gripei umane obişnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare şi umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rândul său a comercializat- o către alte patru firme din Cehia, Slovenia şi Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinării pe dihori. Toţi dihorii injectaţi au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptăţite: analizele au dovedit că produsele respective conţineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviară. Mai mult decât atât, s-a dovedit că vaccinul era simultan infectat şi cu virusul care produce gripa umană, H3N2! Problema rezidă nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practică despre care experţii în bio-securitate afirmă că ar trebui complet interzisă, deoarece poate duce la apariţia de mutaţii pentru a infecta fiinţele umane cu gripă aviară şi astfel se poate produce o mult temută pandemie.

Acest incident nu a fost investigat nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria . Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nicio informaţie cu privire la implicaţiile genetice ale eliberării virusului. Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria , a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie.
Jurnalista austriacă dezvăluie faptul că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumără legile şi decretele care ar permite ONU şi OMS să preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Virusuri produse în laborator

Jane Burgermeister susţine că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună referitoare la faptul că nu există niciun virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această „gripă porcină” este un hibrid format din gripă porcină propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS susţine că această „gripă porcină” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această „gripă porcină” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită. Burgermeister afirmă că cifrele reprezentând numărul deceselor cauzate de „gripa porcină” nu sunt reale. Nu exista potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces..

În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca „primă urmare” o „rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea) . Jane Burgermeister susţine că acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei.

Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul „gripă porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze. Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantină în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de a fi înhăţatede către acest sindicat. Eliminând populaţia Americii de Nord şi a altor continente, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum suntapa şi câmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:

– informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
– dovezi ştiinţifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
– dovezi ştiinţifice care indică faptul că „gripă porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în varianta armată”, de dr. A. True Ott şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
– dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic;
– dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;
– dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice;
– dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri;
– dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;
– dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;
– dovezi cu privire la manipularea legată de boală realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
– dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;
– dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie şi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
– controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă;
– problema imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;
– dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

FREE Animations for your email – by IncrediMail! Click Here!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
NOŢIUNI GENERALE PENTRU MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII

Organismul uman este într-o permanentă interdependenţă cu mediul în care se naşte, creşte, trăieşte., munceşte şi se bucură de viaţă.
Mediul natural este compus din aer, apă., sol faună şi floră, componente care asigură menţinerea vieţii în diversele ei forme, din care face parte şi omul.
Omul nu s-a mulţumit cu mediul natural, el a creat unele componenet artificiale: locuinţa, îmbrăcămintea, preparatele culinare, comunitatea socială, ajungând până la cabina spaţială, în care toate componentele sunt artificiale.
Până la un moment dat, omul a fost în armonie cu factorii de mediu, dar, pe măsură ce presiunea omului, prin acţiunule sale necontrolate asupra mediului, a crescut, factorii naturali s-au modificat atât de mult în organismul uman şi foarte multe elemente nedorite, dăunătoare sănătăţii ( substanţe chimice, microorganisme, radionuclizietc.).
Efectele paradoxale ale dezvoltării societăţii umane au fost sesizate în timp, dar, întotdeauna, după ce s-au produs efectele negative, Pentru multe s-au găsit soluţii de prevenire.
Substanţele nutritive se împart în: proteine, lipide, glucide, minerale şi vitamine..
Proteinele, trofine cu structură foarte complexă, rezultă din înlănţuirea unui număr mai mare sau mai mic de aminoacizi şi sunt diferite de la o specie la alta. Proteinele de origine animală ( din carne, lapte, ouă, peşte) sunt de calitate superioară, întrucât conţin toţi aminoacizii esenţiali, pe care organismul uman nu-i poate sintetiza, lipsa lor din alimentaţie producând grave prejudicii.
Prin arderea unui gram de proteine rezultă 4,1 calorii. Dar principalul rol al proteinelor este acela de a repara materialele uzate din organism şi de a forma celule şi
Ţesuturi noi. Ele alcătuiesc substratul vieţii; cu ajutorul lor se formează enzimele şi
hormonii. Puterea de apărare a organismului faţă de bolile infecţioase şi alte agresiuni ale mediului depinde, în bună parte, de cantitatea şi calitatea proteinelor din hrană.
Lipidele(grăsimile) sunt formate prin esterificarea acizilor graşi cu glicerina.Uleiurile de floarea-soarelui, din germenii de porumb şi de soia sunt foarte bogate în unii acizi graşi esenţiali, pe care organismul nu-i poate sintetiza; lipsa acestora din alimentaţie perturbă metabolismul grăsimilor. Rolul esenţial al lipidelor este de a furniza energie. Prin arderea unui gram de grăsimi rezultă 9,3 calorii.
Glucidele sau hidraţii de carbon sunt: amidonul, glucoza, zaharoza, lactoza, celuloza, pectinele etc.Rolul lor este , în principal, energetic. Prin arderea unui gram de glucide rezultă 4,1 calorii. Glucidele au avantajul că sunt uşor digerabile şi ard repede, furnizând organismului energie mult mai uşor decât lipidele şi proteinele.
Sărurile minerale au un rol important în desfăşurarea unor procese vitale: presiunea osmotică, echilibrul acido-bazic, activitatea unor enzime şi hormoni etc. Calciul şi fosforul sunt componente ale oaselor şi dinţilor, fierul intră în structura hemoglobinei, iodul asigură buna funcţionare a glandei tiroide, fluorul participă la formarea dinţilor etc.
Vitaminele, din care multe nu pot fi sintetizate de organism, trebuie să fie aduse odată cu alimentele. Ele intervin în desfăşurarea normală a proceselor metabolice.

DREPTURILE CONSUMATORILOR

În baza recomandărilor FAO, OMS,şi PNUD, se recunosc drepturile consumatorilor:
– dreptul la satisfacerea nevoilor fundamentale;
– dreptul la protecţie prin sisteme legistative şi de securitate împotriva produselor şi serviciilor care pun în pericol sănătatea sau viaţa;
– dreptul la informarea corectă şi complexă asupra caracteristicilor calitative şi condiţiile de folosire a produselor alimentare şi serviciilor;
– dreptul la despăgubire pentru prejudiciile aduse de alimente şi servicii necorespunzătoare;
– dreptul la instruire şi educaţie.

FALSIFICAREA ALIMENTELOR

Falsificarea alimentelor reprezintă adaosul oricărei substanţe într-un produs alimentar, cu scopul mascării unor defecte sau al conferirii unor proprietăţi pe care produsul nu-l justifică prin originea şi compoziţia sa.
EXEMPLE:
– utilizarea cărnii alterate după spălarea cu oţet sau condimentarea excesivă: mirosul şi gustul de alterat dispar, dar nocivitatea rămâne;
– îngroşarea smântânii cu făină( se poate pune în evidenţă cu o picătură de tinctură de iod: ; iodul dă cu amidonul o coloraţie albastră a produsului.

CONTAMINAREA CU BACTERII

Bacteriile sau microbii sunt organisme microscopice, invizibile cu ochiul liber, constituite dintr-o celulă şi care se înmulţesc în organismul uman, dar şi în produsele alimentare.
Bacteriile se înmulţesc foarte repede: în 9 ore, intr-o bacterie se dezvoltă 100 milioane de bacterii. O sută de milioane de bacterii ocupă un loc mai mic decât o gămălie de ac.

UNDE SE GĂSESC BACTERIILE?
Bacteriile se găsesc peste tot. Cel mai frecvent, în cantităţi mari şi de numeroase tipuri, bacteriile se găsesc în ariile locuite de oameni şi animale şi, mai ales, în zonele aglomerate, în locurile de depozitare a reziduurilor( gunoaie, ape menajere, dejecte).

CE ROL AU BACTERIILE?
După relaţia bacteriilor cu omul, ele se clasifică în: folositoare, patogene şi condiţionat patogene.

BACTERII FOLOSITOARE

Multe bacterii sunt folositoare omului. De exemplu:
– unele bacterii ce se găsesc în intestinul subţire uman participă la producerea unor vitamine deosebit de importante pentru organismul uman; vitamina B ( cu rol în funcţia sistemului nervos), vitamina K ( cu rol în formarea cheagului sanguin);
– bacteriile din intestinul gros uman, prin fermentaţie, favorizează digestia zaharurilor( bacteriile de fermentaţie) şi, prin fenomenul de putrefacţie, favorizează descompunerea proteinelor;
– bacteriile folosite în industria alimentară şi în bucătăriile nostre pentru prepararea iaurtului şi brânzei (lactobacilul);
– bacteriile care participă la epurarea (curăţirea) apelor reziduale (fecaloid-menajere) şi sterilizarea gunoaielor;
– bacteriile care fertilizează solul.

CONDIŢII DE ÎNMULŢIRE A MICROBILOR
– hrană
– umezeală
– căldură
– timp
De obicei:
– în primele 1-2 ore, bacteriile se adaptează la mediu şi nu se înmulţesc (faza de lag);
– în următoarele 6 ore, ele se înmulţesc extraordirar de mult (faza exponenţială);
– apoi, în următoarele 8 ore, se înmulţesc lent;
– dacă se epuizează substratul de hrană ( ca şi prin acumularea de substanţe toxice din metabolismul lor), începe scăderea numărului lor.

CUM AJUNG MICROBII ÎN ORGANISM

Microbii ajung în organism cu:
– alimentele contaminate direct murdare la sursă;
– alimentele contaminate de mâini, instrumente şi echipamente murdare, de apă nepotabilă, ambalaje, suprafeţe de lucru, mijloace de transport.etc.

ADEVĂRAT SAU FALS?

– Stau şi mă întreb, este oare adevărat ceea ce văd şi aud, sau este totul numai o lucrătură de suprafaţă comandată de cei puternici pentru a menţine aparenţele?
– Este oare posibil ca cei puternici să menţină cu bună ştiinţă poporul în sărăcie?
– Este oare posibil să nu ştie nimeni în ţara asta ce metode să aplice pentru a o scoată din haos şi sărăcie?
– Este oare posibil să distrugi viaţa unui om cu bună ştiinţă şi să-l monitorizezi tot timpul?
– Este posibil să-i iei zeci de ani cele mai elementare drepturi?
– Este normal să montezi tot poporul împotriva acelui om, obligându-i pe oameni la tăcere?
ATENŢIE: toţi cei vinovaţi veţi plăti. Să nu uitaţi acest avertisment din partea acelei persoane de care v-aţi bătut joc. Răbdarea are o limită. Sunt mai multe modalităţi prin care veţi plăti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: