Raza de speranta

"Sa faci intotdeauna numai ce este bine si Dumnezeu te va ajuta" de Felicia Mircea

 • Daca vrei sa fii la curent cu articolele noi de pe blog introdu mailul tau.

  Alătură-te altor 4 urmăritori

 • RSS Libraria Felicia

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
 • Martie 2010
  L M M M V S D
  « Feb   Iul »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Arhive

 • Categorii

 • RSS Realitatea Tv

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
 • Top articole

 • Anunțuri

Societatea romaneasca

Posted by fmircea pe 20 Martie 2010

Societatea română s-a degradat la maxim, în parte datorită comunismului, iar pe de altă parte aşa zisei democraţii. Nici una din cele două forme sociale nu este valabilă pentru România, Pentru români este valabilă o societate de mijloc. Am să revin ulterior cu date despre ce înseamnă societate de mijloc.

SFATURI PENTRU IEŞIREA DIN HAOS, MOCIRLĂ ŞI SĂRĂCIE.

PASUL 1 : alegerea unui preşedinte cu calităţi multiple, cu o personalitate puternică, bun organizator,bun administrator.
PASUL 2 : alegerea colaboratorilor trebuie făcută în aşa fel încât ei să fie cei mai reprezentativi din punct de vedere profesional şi moral.
PASUL 3 : efectuarea unui împrumut din afară.
PASUL 4: alcătuirea de asociaţii agricole cu acordul proprietarilor, asociaţii sub patronajul statului, conduse de oameni de specialitate, supervizate de câte un reprezentant al proprietarilor.
PASUL 5 : investirea împrumutului în agricultură ( ea reprezentând punctul de plecare în ce priveşte dezvoltarea ţării). Găsirea de contracte pentru exportul produselor, sub patronajul statului.
PASUL 6 : investirea unei părţi din împrumut şi în turism ( DAR NU A LA MADAM
E UDREA), dar sub conducerea unui personal de specialitate. Implicarea masivă şi a particularilor.
PASUL 7 : se crează locuri de muncă în agricultură şi turism. Profitul din agricultură şi turism poate fi investit pentru dezvoltarea industriei,creindu-se alte locuri de muncă. Tot timpul statul trebuie să se implice, asta creind o competiţie(concurenţă) între el şi sectorul privat, iar rezultatul va fi benefic pentru ţară.
PASUL 8 : crearea locurilor de muncă şi stabilitatea salariilor, vor permite investirea profitului creat în alte domenii nedezvoltate ca de exemplu: îmbunătăţirea aspectului oraşelor şi comunelor, crearea de autostrăzi etc.
Fiecare pas are la rândul lui alte puncte secundare.
ATENŢIE: nu se distribuie banii împrumutaţi din afară, pentru salarii, pensii şi pentru satisfacerea nevoilor personale ale celor de la conducerea ţării, împrumuturile trebuie investite în aşa fel încât să producă.
Alte sugestii ulterior.

Anunțuri

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d blogeri au apreciat asta: