Raza de speranta

"Sa faci intotdeauna numai ce este bine si Dumnezeu te va ajuta" de Felicia Mircea

 • Daca vrei sa fii la curent cu articolele noi de pe blog introdu mailul tau.

  Alătură-te altor 4 urmăritori

 • RSS Libraria Felicia

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
 • Februarie 2010
  L M M M V S D
  « Ian   Mar »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
 • Arhive

 • Categorii

 • RSS Realitatea Tv

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
 • Top articole

 • Anunțuri

Sansa de salvare

Posted by fmircea pe 28 Februarie 2010

Doamne în ce ţară trăim? Într-o ţară în care s-a răsturnat scara valorilor, o ţară condusă de banalităţi intelectuale,inculţi, ţaţe, ţoape, agramaţi, incompetenţi. În mâna acestor pseudovalori sunt destinele ţării şi ale noastre. Prin proastă guvernare au dus-o la degradare şi dezastru . Nu mai este în această ţară nici un domeniu care să fie bine structurat şi condus exemplar.
Nu avem agricultură de marcă, nu avem industrie, ce să mai vorbim de educaţie, cultură şi sănătate. Au distrus totul. Au făcut-o cu bună ştiinţă, deoarece pentru ei preponderent a fost bunăstarea personală
Toate banalităţile administrative care au fost la guvernare, toţi aceşti – escu, n-au făcut decât să împartă toate bogăţiile poporului între ei şi grupul lor de interese. Cu ce drept aţi făcut asta” tovarăşilor.”? Ce nu au împărţit au vândut pe comisioane grase.
Conform legii distrugerea bunurilor poporului se pedepseşte cu ani grei de închisoare. Legea nu este pentru toată lumea? Voi cei care aţi furat şi distrus aveţi alte legi? Vă prefaceţi că îi aduceţi pe unii şi pe alţii în faţa judecătorilor, că le faceţi dosare penale , că îi verificaţi . Sunteţi nişte nemernici , falşi şi mincinoşi, nu faceţi decât un teatru de proastă calitate, încercând să prostiţi întregul popor.
Dragi români, aţi dormit destul, vă propun să vă treziţi la realitate, ca să o percepeţi la justa valoare, dar feceţi-o în linişte şi cu inteligenţă.
Trebuie să ne unim toţi românii care vrem binele acestei ţări. Pentru asta m-am gândit că cea mai bună modalitate de a acţiona împotriva acestor pseudovalori şi impotenţi politici şi admistrativi, care au dus ţara la dezastru şi degradare totală, este formarea unui partid care să-i cuprindă pe cei mai reprezentativi oameni ai ţării, din toate punctele de vedere şi toate domeniile de activitate, indiferent de sorginte, vârstă, etnie, religie ert..Dintre cei care se vor înscrie în partid, vor fi căutaţi aceea care îndeplinesc următoarele condiţii, pentru a fi pregătiţi pentru funcţii de conducere în stat:
– inteligenţi (sclipitor de inteligenţi),
– deştepţi,
– cu idei inedite, cu aplicabilitate la realitatea noastră,
– buni profesionişti – toate domeniile de activitate
– buni administratori,
– buni organizatori a treburilor statului,
– calmi,
– cu exprimare coerentă şi clară,
– imparţiali,
– oameni care nu-şi pun interesele personale, atunci când ajung în funcţii, pe primul plan,
– morali,
– educaţi,
– stilaţi,
– manieraţi,
– culţi,
– nevehemenţi în exprimare, deoarece prin vehemenţă, persoana respectivă pierde din valoare,
– religios, dar nu fanatic ( fenatismul nu este bun în niciun domeniu , deoarece poate distruge),
– sufletist,
– echilibrat din punct de vedere psihic,
– umani. etc.
Dacă mai aveţi şi altceva să adăugaţi la prototipul unui om de stat vă rog să o faceţi fără reţinere.
Niciun partid existent nu are oameni reprezentativi şi dotaţi intelectual şi profesional pentru o muncă atât de grea şi dificilă cum este redresarea ţării.
Cei de la putere sunt puţini: noi românii suntem mai mulţi. Haideţi să facem împreună ceva bun pentru ţară şi pentru noi.Nu mai ascultaţi minciunile şi vorbele goale, pline de promisiuni ale acestor pseudovalori. Au avut timp 20 de ani să facă ceva pentru ţară şi naţiune. Nu au făcut nimic.Dacă nu au făcut nimic până acum, vă garantez că nu vor face nici de acum înainte, dintr-un motiv foarte vizibil : lipsa calităţilor intelectuale de marcă, profesionale, administrative şi organizatorice.
Haideţi să-i detronăm pe aceşti incapabili, dar în mod legal. ,să rezolvăm problemele globale ale ţării, în care să le includem şi pe cele personal.e Nu accept în jurul meu oameni care incită la violenţă şi vehemenţă. Vreau să facem totul cu inteligenţă şi legal.
Nu fiţi laşi şi nu mai măcăniţi pe la colţuri.Luaţi atitudine.Haideţi să redăm , împreună valorilor , locul pe care-l merită şi să scoatem ţara din haosul, mizeria şi dezastrul în care au adâncit-o „mai marii ţării”. Haideţi să construim împreună o ROMÂNIE a valorilor, bunăstării, frumosului si a sigurantei.
Dacă vreţi binele ţării şi al oamenilor, vă aştept să mă contactaţi :
e-mail: mircea_felicia@yahoo.com
telefon 0744253342
ATEN’IE
– nu sunt adepta violenţei verbale şi fizice,
– nu sunt de acord cu cei care instigă la violenţă,
– nu-mi plac vehemenţii,
– nu-mi plac oamenii care nu sunt echilibraţi din punct de vedere psihic,
– vreau în jurul meu numai oameni de calitate, indiferent de profesie, religie, vârstă, etnie, sorginte etc.
VREŢI SĂ TRĂIŢI MAI BINE ŞI SĂ AVEŢI SIGURANŢĂ ÎN ACEASTĂ TARĂ? ACUM ESTE MOMENTUL.

Anunțuri

5 răspunsuri to “Sansa de salvare”

 1. cristina said

  Cum sa fie inculti si incompetenti? Doar scolile romanesti scot doar genii!!!

  • Zoltan said

   Oare sa fie adevarat?
   Cristina, cred ca spui acest lucru cu ironie si nicidecum din sinceritate.

   • cristina said

    Exact. Daca parintii isi cer dreptul de a-si educa copiii, li se spune ca numai scoala produce adevarati cetateni. Dar….apoi ne plingem ca aceia invatati de stat sint incompetenti. Cum e? Ori una. ori alta.

    • Zoltan said

     Apropo!
     Astazi traim vremuri in care tehnologia depaseste sistemul educational si nu face altceva decat sa ne produca ca pe banda rulanta „competenti si idioti” ai scolii romanesti.

     • cristina said

      De cind scoala publica a fost obligatorie a fost infiintata banda rulanta pentru a scoate roboti, nicidecum oameni care gindesc.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d blogeri au apreciat asta: